envetenochvetgirig.blogg.se

Träning, hälsa, matlagning, natur och kultur - allt som fyller livet med glädje, mening och positiv energi!

God morgon :)

Kategori: Allmänt, Mat

 
God morgon! Underbart med solsken! Idag ska jag först iväg på ett möte på morgonen och sedan jobbar jag kl. 10-21. Ingen tid över att ha tråkigt inte :)
Idag blev det en kopp kaffe, en skål med havregrynsgröt och två Falu Rågrut knäckemackor med Boxholm Borgmästarost, gurka och gul paprika till frukost. Magen redo att möta dagen :)
 
Önskar er alla en fin och solig dag! Kram :)

God morgon :)

Kategori: Allmänt, Mat

God morgon världen! Idag ser det lite mer mulet ut, men jag hoppas solen hittar fram i alla fall under dagen. Idag har jag lyckats att planera in en himla massa både under arbetstid och efter jobbet, men å andra sidan så betar man av mycket på en gång då och får mer tid till återhämtning efteråt :) Man ska ju tänka positivt!
 
Har fyllt magen med en ordentlig frukost för att vara laddad inför arbetsdagen :) Det blev en kopp kaffe, ett glas apelsinjuice, lite havregrynsgröt och två Falu Rågrut knäckemackor med Boxholms Borgmästarost, gurka och gul paprika. Bra att börja dagen med en ordentlig frukost - framför allt när man är så morgontrött som jag är.
 
Dags att packa ihop här nu och cykla iväg till jobbet. Önskar er alla en fin dag! Kram :)

Gröna fingrar

Kategori: Allmänt

Det här är min julstjärna årgång 2012 som har fått lite ny jord så nu blir det omvårdnad
av den tills det är dags att stoppa den i mörker i höst för att få den att blomma om till 1:a advent :)
 
Smultronen från förra sommaren trivs efter övervintringen på balkongen så under veckan ska de få komma i en ny kruka med fräsch jord så de växer och blir stora med massor av smultron som förra sommaren :)